Nostan tämän taas, kun on ollut hukassa. Kerron piakkoin mitä olen haasteen eteen tehnyt, nyt en kerkee, kun vaavi vaatii. ;)

Nostan tämän vielä ylös, jos joku vielä innostuisi mukaan hyvään työhön. Ja te jotka olette jo ottaneet haasteen vastaan, voitte halutessanne kertoa mitä olette tehneet. Täytyy myöntää, että itse en ole vielä kerennyt varta vasten keräystä varten tehdä mitään, kolme paria aikaisemmin tehtyjä liian pieniä sukkia on sinne lähdössä, mutta aion kyllä tehdä vielä lisää. Nyt vain on niin paljon projekteja menossa ja suunnitelmissa, että en ole kerennyt keräykseen neuloa.

*                                   *                                      *                                 *                                    

Mulla on ollut kaksi ajatusta mielessäni.

1. haluaisin päästä kasasta lankakerän loppuja eroon.

2. haluaisin tehdä hyväntekeväisyyttä villasukan muodossa, sillä maailmassa on varmasti paljon villasukan tarvitsijoita.

Niinpä päätin yhdistää nämä kaksi tavoitettani ja tehdä hyväntekeväisyyssukkia jämälangoista. Vauva-lehden uutiskirjeen kautta sitten löysin kohteenkin, eli Vaaka ry ottaa jatkuvasti vastaan villasukkia ja toimittaa niitä tarvitseville lapsille, esim. Pietarin katulapsille. Lue lisää Vaaka ry:n Villasukkavillityksestä

Pienimmistä lankakeristä voisin tehdä tilkkuja tilkkupeittoja varten. Tämäkin on Vaaka ry:n keräys ja tarkempaa tietoa löydät täältä.

Täten haastan kaikki kynnelle kykenevät blogien pitäjät, sekä lukijat neulomaan sukkia ja/tai tilkkuja! Haaste voisi jatkua vaikka joulukuun alkuun asti, jolloin valmiit tuotokset voisi toimittaa Vaaka ry:lle (kukin siis omansa). Ehkäpä saisivat toimitettua jouluksi pehmeitä paketteja niitä tarvitseville.

Kerro tähän kommenttilootaan, jos otat haasteen vastaan ja väliaikatietojakin valmistuneista tuotteista voi käydä kertomassa. Voit myös haastaa edelleen lisää porukkaa ja mainita tästä haasteesta omassa blogissasi. 

"Jos moni tekee pikkuisen niin maailma muuttuu!"  -Vaaka ry-

- Mihanna -