Tämä on anoppini ohje, jota mies aina välillä haluaa tehtävän. Jauhelihan keskelle upotetaan kananmunat.
300 g jauhelihaa
öljyä paistamiseen
mausteita oman maun mukaan (suola, paprika, pippuri, basilika...)
3-4 rkl ketsuppia
1-1½ dl ruokakermaa
1 kananmuna/ruokailija
Ruskista jauheliha öljytilkassa paistinpannulla. Mausta hyvin. Sekoita joukkoon ketsuppi ja ruokakerma. Kumoa seos uunivuokaan ja paista +200 asteisessa uunissa 15-20 min. Ota vuoka uunista ja tee jauhelihamössöön kuopat, joihin rikot kananmunat, yksi kullekin ruokailijalle. Ripottele munien päälle hieman suolaa ja pippuria. Jatka paistamista sen verran, että kananmuna hyytyy sopivaksi (5-10 min.) eli itseäsi miellyttäväksi. Itse tykkään täysin kypsänä.
Miehen kotona tätä on syöty aina keitetyn spagetin kanssa, joten niin myös meilläkin ;)