Tämä on anoppini ohje, jota mies aina välillä haluaa tehtävän. Jauhelihan keskelle upotetaan kananmunat.

71469.jpg

300 g jauhelihaa

öljyä paistamiseen

mausteita oman maun mukaan (suola, paprika, pippuri, basilika...)

3-4 rkl ketsuppia

1-1½ dl ruokakermaa

1 kananmuna/ruokailija

Ruskista jauheliha öljytilkassa paistinpannulla. Mausta hyvin. Sekoita joukkoon ketsuppi ja ruokakerma. Kumoa seos uunivuokaan ja paista +200 asteisessa uunissa 15-20 min. Ota vuoka uunista ja tee jauhelihamössöön kuopat, joihin rikot kananmunat, yksi kullekin ruokailijalle. Ripottele munien päälle hieman suolaa ja pippuria. Jatka paistamista sen verran, että kananmuna hyytyy sopivaksi (5-10 min.) eli itseäsi miellyttäväksi. Itse tykkään täysin kypsänä.

71470.jpg

Miehen kotona tätä on syöty aina keitetyn spagetin kanssa, joten niin myös meilläkin ;)